Lječilište Reumal, zajedno sa ostalim privrednim subjektima u Fojnici (Štamparija, Zavodi Drin i Bakovići, ŠPD, MS WOOD, Miam, Color Art, I.Bošnjak), odazvalo se na poziv načelnika Općine Fojnica Sabahudina Klisure, da se udruženim sredstvima kupi vozilo neophodno za rad Vatrogasnog društva u Fojnici.

 “Zbog mnogobrojnosti i razvrsnosti minerala” u naučnim se krugovima područje Fojnice “često zove i prirodni mineraloški muzej”.

Jučer je u svim bosanskohercegovačkim gradovima svečano obilježen 8. mart. Dan žena. Protokol obilježavanja borbe za žensku ravnopravnost, istovjetan je skoro u svim sredinama: obično počinje uručivanjem karanfila od radnih kolega ili sindikalnih vođa, nastavi sa skraćenim radnim vremenom i završava sa svečanim ručkom ili večerom u nekom pristojnom restoranu. Zato je sinoć bilo živo u Reumalu, koji je organizovano pohodilo više od 300 žena iz Sarajeva, Breze, Busovače, Goražda, Hadžića, Fojnice .......

Povodom obilježavanja 8. marta - Međunarodnog dana žena, svim pripadnicama ljepšeg spola upučujemo iskrene čestitke, uz želju da im ovaj dan protekne u lijepom raspoloženju, te da bude ispunjen poštovanjem, ljubavlju i pažnjom Vaših bližnjih.

Tradicionalno godišnje okupljanje penzionera Lječilišta, čin je vrijedan svake pažnje i pokazivanje socijalne osjetljivosti prema onima koji su svojim nesebičnim angažmanom to svakako i zaslužili.

Svim građanima Bosne i Hercegovine čestitamo 1. mart Dan nezavisnosti.

Sauna, bazeni

Održavanje ravnoteže između novih tehnologija i tradicionalnih, provjerenih prirodnih izvora zdravlja, izazov je za svaku ustanovu, koja iole, ozbiljnije prati savremene trendove liječenja.

Reumal za Vas priprema proslavu 8. marta

8. Mart, Međunarodni dan žena, predstavlja idealnu priliku za opuštanje i druženje sa dragim ljudima, uz pjesmu i dobru zabavu.

Ukoliko još uvijek ne znate gdje proslaviti 8. mart – Dan žena, idealno rješenje za vas je Reumal Fojnica gdje će sve posjetioce zabavljati Sejo & Hamza bend. Reumal Fojnica, i ove godine, sa radošću najavljuje proslavu povodom 8. marta, Dana žena, u dobrom raspoloženju te bogat muzički program.

Nova Bolnica, ili kako se nekada zvala, Specijalna bolnica za miopatske bolesti, sagrađena 1967, a obnovljena 1999. godine, danas čini sastavni dio Lječilišta Reumal u kojoj se obavlja rehabilitacija nepokretnih i teže pokretnih pacijenata, te kardiorehabilitacija pacijenata s preboljelim srčanim infarktom ili poslije određenih operativnih zahvata na srcu.

Već petnaestak godina, sa oscilacijama, traje saradnja Matice umirovljenika Hrvatske i Lječilišta Reumal. O ljekovitosti fojničkih voda proteklih godina uvjeravali su se penzioneri iz Dubrovnika, Metkovića, Opuzena, Solina, Makarske, Omiša, Ploča, Splita, Solina, Trogira, Šibenika, Zadra, Vodica, Marine, Brača, Hvara, Korčule, Paga, Novalje, Osijeka, Zagreba, Vrboveca, Županje, Vinkovaca, Križevaca itd. I baš kada su se trebala početi vraćati investirana sredstva Reumala, neka druga bosanskohercegovačka lječilišta, iskoristila su priliku, da nelojalnim ponudama, bez nekog značajnijeg ulaganja, preuzmu dio ovog potentnog tržišta.

Cjenovnik

Informacije i rezervacije

+387 30 838 800
+387 30 838 801
+387 30 838 802
+387 30 838 848 fax
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Tretman skolioze kod djece

Novi program za prevenciju i tretman skolioze

Koncept po Katharini Schroth


Program je namijenjen...
Opširnije...

Odmor u wellness centru
ljeto 2016

Provedite odmor u Reumal wellness centru

Program od 5 dana po cijeni 365 KM


Aranžaman uključuje...
Opširnije...

Programi za penzionere
penzioneri 01

U saradnji sa  penzionerima/ umirovljenicima

Programi u trajanju od 10 dana


Najpovoljniji programi za penzionere ...
Opširnije...

Banjska 1, 71270 Fojnica, Bosna i Hercegovina
+387-30-838-800

Lječilište «Reumal» Fojnica

bsarendetr